Logo WM Makelaardij & Taxaties

Makelaar in Hellevoetsluis

Op zoek naar een makelaar in Hellevoetsluis en omgeving? Wilt u een woning kopen of juist verkopen? WM Makelaardij & Taxaties, makelaar in Hellevoetsluis, helpt u graag verder.

De makelaar van Hellevoetsluis:

 • Jarenlange ervaring binnen de woningmarkt van Hellevoetsluis
 • Grote marktkennis in Hellevoetsluis en omgeving
 • Professionele maar zeker ook persoonlijke aanpak
 • Ook voor uw taxaties
 • Snelle communicatie tussen klant en makelaar
 • Aanbod van makelaar in Hellevoetsluis

  Bent u op zoek naar een woning in Hellevoetsluis of omgeving? Klik hier om het aanbod van WM Makelaardij & Taxaties te bekijken. Staat de woning van uw keuze er niet tussen? Laat het ons weten. Komt er een woning beschikbaar die voldoet aan uw wensen, dan ontvangt u van ons bericht!

  Over WM Makelaardij & Taxaties

  WM Makelaardij & Taxaties is een zeer enthousiaste makelaar in Hellevoetsluis. Bij ons staat persoonlijke aandacht en klanttevredenheid voorop. Wij zijn gek op de gevoelens en energie die een nieuw huis of appartement los kan maken. Het zijn immers de emoties die van een huis een thuis maken; het is zoveel meer dan een stapel bakstenen! WM Makelaardij & Taxaties is aangesloten bij VastgoedCert, VastgoedPRO, Funda, Taxateursunie en iValidatie.

  Tips voor het verkopen van uw huis

  Het is goed om te weten dat, als u een huis wilt gaan kopen, de verkopende makelaar de belangen behartigt van de verkopende partij. Wilt u in het koopproces bijgestaan worden door een specialist, schakelt u dan een aankopend makelaar in. Deze rol kan WM Makelaardij & Taxaties, makelaar in Hellevoetsluis, voor u vervullen. Dit kan niet wanneer wij al als verkopend makelaar voor dezelfde woning zijn ingeschakeld door onze opdrachtgever. Wilt u meer informatie over het aankopen van een woning? Neem dan contact met ons op.

  Heeft u vragen of wilt u een makelaar inzetten voor de aankoop of verkoop van een woning in Hellevoetsluis of omgeving? Neem contact met ons op voor het aanvragen van een vrijblijvend gesprek. Bel 06 16 94 80 94 of mail naar info@wmmakelaardij.nl

  Logo WM Makelaardij & Taxaties Aanbod

  Op zoek naar een nieuwe woning? Bekijk ons gevarieerde aanbod aan woningen in Hellevoetsluis en laat u inspireren.

  Bekijk het aanbod