Reede 1e

3232 CR BRIELLE € 295.000,-
Woonopp. 83 m2
Perceelopp. 0 m2
1 badkamer
1 toilet
4 kamers waarvan
2 slaapkamer(s)
Gebouwd in
2019
Omschrijving Op loopafstand van het oude centrum, met in de directe omgeving scholen, winkels en sportgelegenheden, is deze keurige moderne maisonnette woning gelegen. De woning is in 2019 gebouwd, volledig geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming welke per verdieping regelbaar is. De woning is energiezuinig en zo goed als "nul op de meter". Het afwerkingsniveau is hoogwaardig en de woning is instapklaar.

De indeling is als volgt:

Via de entree, alwaar tevens de meterkast en de technische ruimte is, is tevens de trap naar de woonverdieping.

De overloop op de 2e verdieping heeft een toiletruimte en een trapopgang naar de 3e verdieping. Via de glazen deur bereikt u de prachtige, lichte woonkamer met een PVC visgraat vloer, naar binnenslaande deuren met een frans balkon en aan de andere zijde een grote schuifpui naar het balkon. De keuken is modern ingericht en voorzien van inbouwapparatuur als een vriezer, koelkast, inductie-kookplaat, combi-oven en afzuigkap.

De 3e verdieping heeft een hoge nok waardoor het ruimtelijk effect goed aanwezig is. De badkamer is geheel betegeld en modern ingericht met een zwevend toilet, wastafel en inloopdouche. De 2 slaapkamers zijn van een ruim formaat.

Op de begane grond is er een houten berging.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 2019;
• Videofooon-installatie;
• Vloerverwarming op beide verdiepingen;
• Bijdrage VvE € 70,65 per maand;
• Voorzien van zonnepanelen.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type
Soort
Woonoppervlakte 83 m2
Bouwjaar 2019
Aanvaarding In overleg
Status Onder bod
Vraagprijs € 295.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht