Abdijweide 18

3223 MD HELLEVOETSLUIS € 450.000,-
Woonopp. 156 m2
Perceelopp. 0 m2
0 badkamers
0 toiletten
6 kamers waarvan
5 slaapkamer(s)
Gebouwd in
2002
Omschrijving Deze riante 2/1 kapwoning met garage is op een hoek gelegen in een rustige straat van woonwijk de “Ravense Hoek” op een perceel van 264 m² eigen grond. Naast een mooie uitstraling en een degelijke bouwstijl is er ook aan zuinig wonen gedacht, de woning is volledig geïsoleerd en heeft maar liefst 20 zonnepanelen en een zonneboiler.

De indeling is als volgt:

Via de ruime hal met meterkast en toiletruimte komt u in de woonkamer, deze is aan de voorzijde gesitueerd. Vanuit de bouw is er direct gekozen om aan de achterzijde een aanbouw te realiseren zodat de keuken een royale woonkeuken is geworden. Hier kunt u met gemak een grote eettafel plaatsen en blijft er genoeg ruimte over om te kokerrellen.

De achtertuin is speels ingericht met diverse borders en bestrating.

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers en een geheel betegelde badkamer met whirlpool, douchecabine en dubbele wastafel met meubel. Het 2e toilet bevindt zich in een separate ruimte.

De 2e verdieping is een volwaardige verdieping met 2 slaapkamers met dakraam. Ook is hier meer dan voldoende bergruimte. Op de ruime overloop is de opstelplaats van het witgoed, de c.v. combi-ketel en de zonneboiler.

Via een vlizo trap is er ook nog een vliering bereikbaar.

Bijzonderheden:
• Plavuizen vloer met vloerverwarming op de begane grond;
• Elektrische garagedeur;
• Inpandig te bereiken garage;
• De buitenzijde is in 2018 geschilderd;
• Vloerverwarming in de badkamer;
• Laminaat vloerafwerking op de 1e en 2e verdieping;
• Remeha HR c.v. combi-ketel, bouwjaar 2015.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Twee onder een kapwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 156 m2
Bouwjaar 2002
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 450.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht