Ariadne 16

3225 TL HELLEVOETSLUIS € 215.000,-
Woonopp. 91 m2
Perceelopp. 108 m2
1 badkamer
1 toilet
5 kamers waarvan
3 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1982
Omschrijving Deze leuke en gemoderniseerde tussenwoning is gelegen aan een autovrij pad en sfeervol ingericht. Ook is de woning netjes onderhouden en centraal gelegen op een perceel grond van 108 m².

De indeling is als volgt:

Via de entree met meterkast komt u in de gezellige en gemoderniseerde woonkamer. Deze woonkamer is aan de voorzijde van de woning gesitueerd. De open keuken heeft een L-vormige inrichting, een fornuis met gaskookplaat en afzuigkap en een vaatwasser en koelkast. In de hal bevinden zich de trapopgang en de toiletruimte.

In de achtertuin, welke op het noord-westen is gesitueerd, is er een stenen berging.

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer. Deze heeft een neutrale kleurstelling en is voorzien van een zwevend toilet, wastafel, douchecabine en ligbad.

De 2e verdieping is bereikbaar via een vaste trap en momenteel een open ruimte waar met gemak een mooie slaapkamer gerealiseerd kan worden. Hier zijn tevens de opstelplaats van het witgoed en de c.v. combi-ketel.

Bijzonderheden:

• Bouwjaar 1982;
• Grotendeels dubbele beglazing;
• Laminaat vloerafwerking (2018);
• Airconditioning in de ouderslaapkamer (2019);
• De groepenkast is in 2018 vernieuwd;
• Erfpachtcanon afgekocht tot 2031, administratiekosten € 48,-- per jaar;
• Elektra in de berging.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Tussenwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 91 m2
Bouwjaar 1982
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 215.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht