Bellinkstraat 8

3223 HS HELLEVOETSLUIS € 385.000,-
Woonopp. 110 m2
Perceelopp. 0 m2
1 badkamer
1 toilet
5 kamers waarvan
5 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1993
Omschrijving Deze geschakelde 2/1 kapwoning is gelegen in woonwijk “Den Bonsen Hoek” en is zowel aan de binnen- als buitenzijde een ‘plaatje’. Naast een keurige en moderne afwerkingsstaat heeft de woning een op het westen gesitueerde achtertuin met veranda. De voormalige, aangebouwde stenen garage is verbouwd tot praktijkruimte. Aan de voorzijde van de woning kunt u op eigen grond parkeren.

De indeling is als volgt:

In de hal bevindt zich de toiletruimte, welke volledig is betegeld en recent is vernieuwd. U zult meer dan tevreden zijn wanneer u de deur opent naar de woonkamer. Deze is sfeervol en modern ingericht en heeft veel betrokkenheid met de achtertuin dankzij de grote kunststof schuifpui, welke over nagenoeg de gehele breedte van de achtergevel is. Aan de voorzijde is er een prachtige moderne keukeninrichting met inbouwapparatuur als een koelkast, vriezer, magnetron, heteluchtoven, vaatwasser en kookeiland met gaskookplaat.

1e verdieping:
Via de overloop zijn de 3 slaapkamers bereikbaar alsmede de badkamer. De badkamer is neutraal ingericht met een ligbad, wastafel, toilet en douche.

2e verdieping:
Momenteel is er hier een open ruimte waar het is goed mogelijk is om een 4e slaapkamer te realiseren. Hier is tevens de opstelplaats van de c.v. combi-ketel en de wasmachine.

Bijzonderheden:

• Bouwjaar 1993;
• Het perceel is 225 m² groot;
• Laminaat vloerafwerking;
• Achtertuin met houten berging en veranda op het westen;
• Goede onderhoudsstaat;
• Airco in de ouderslaapkamer;
• Eiken vloerdelen op de begane grond;
• Volledig geïsoleerd.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Van deze woning is er een NEN2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud aan de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie
Kenmerken
Type Twee onder een kapwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 110 m2
Bouwjaar 1993
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 385.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht