Bernhardplaats 28

3223 XC HELLEVOETSLUIS € 275.000,-
Woonopp. 117 m2
Perceelopp. 0 m2
2 badkamers
2 toiletten
5 kamers waarvan
4 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1976
Omschrijving In een leuk en kindvriendelijk hofje bevindt zich deze ruime 5-kamer tussenwoning. De woning is gemoderniseerd en voldoet aan de hedendaagse woonwensen van comfortabel wonen. Naast een 2e badkamer en 4 slaapkamers heeft de woning ook een achtertuin welke op het zuiden is gesitueerd.

De indeling is als volgt:

In de hal bevinden zich de geheel betegelde toiletruimte en de meterkast. Aan de voorzijde van de woning is er een open keuken met nette inrichting met kookeiland en inbouwapparatuur als koelkast, vriezer, vaatwasser, inductie kookplaat, heteluchtoven en Quooker. De tuingerichte woonkamer heeft veel lichtinval.

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers waarvan 1 kamer is voorzien van een vaste kast. De badkamer is geheel betegeld en ingericht met een zwevend toilet, wastafel en douche. Ook is er een afsluitbare ruimte voor het witgoed.

De 2e verdieping heeft een 2e badkamer welke is voorzien van een douche, zwevend toilet en ligbad met aansluitend een 4e slaapkamer en bergruimte. Op de overloop is de opstelplaats van de c.v. combi-ketel.

Bijzonderheden:

• Bouwjaar 1976;
• Vloerverwarming in de badkamer op de 1e verdieping;
• 116 m² eigen grond;
• Remeha HR c.v. combi-ketel, bouwjaar 2021;
• Spachtelputzwanden;
• Eiken houten vloerdelen op de begane grond;
• De buitenzijde is in 2020 geschilderd.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Tussenwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 117 m2
Bouwjaar 1976
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 275.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht