Boterkarn 26

3223 LS HELLEVOETSLUIS € 297.500,-
Woonopp. 123 m2
Perceelopp. 154 m2
1 badkamer
0 toiletten
5 kamers waarvan
4 slaapkamer(s)
Gebouwd in
2011
Omschrijving De Boterkarn is een kleinschalige en rustige woonwijk welke zich direct naast de Oostdijk bevindt met op fietsafstand voorzieningen als scholen, winkels en openbaar vervoer. De woning welke wij u namens onze opdrachtgever te koop mogen aanbieden is een goed onderhouden 5-kamer geschakelde woning met maar liefst 2 parkeerplaatsen.

De indeling is als volgt:

Via de hal alwaar tevens de meterkast en de toiletruimte zijn komt u in de woonkamer. De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde en heeft openslaande deuren naar de achtertuin. In deze keurig aangelegde tuin kunt u tot laat in de avond van de laatste zonnestralen genieten.

De open keuken is neutraal ingericht en voorzien van inbouwapparatuur als vaatwasser, koelkast, combi-magnetron, gaskookplaat en een afzuigkap.

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers en een moderne badkamer met wastafelmeubel met 2 wastafels en een inloopdouche. Het toilet is in een separate ruimte.

De 2e verdieping is een volwaardige verdieping met op de voorzolder 2 kantelramen, de technische ruimte en de opstelplaats van het witgoed en een 4e slaapkamer met dakkapel.

Bijzonderheden:

• Bouwjaar 2011;
• Volledig geïsoleerd;
• Berging in de achtertuin;
• Intergas HR c.v. combi-ketel en warmte-terugwin-installatie;
• Bouwjaar 2011;
• 154 m² eigen grond;
• Laminaatvloerafwerking op de begane grond en 1e verdieping.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Geschakelde woning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 123 m2
Bouwjaar 2011
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 297.500,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht