Bryhoekstraat 3

3223 BD HELLEVOETSLUIS € 209.000,-
Woonopp. 99 m2
Perceelopp. 128 m2
1 badkamer
0 toiletten
5 kamers waarvan
4 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1961
Omschrijving Vraagprijs: € 209.000,-- k.k. Oplevering: in overleg
Vraagprijs garagebox: € 25.000,-- k.k.


In een gezellig dorp wonen en op fietsafstand van de voorzieningen? Dat kan in deze prima onderhouden tussenwoning met nokverhoging. De woning is heerlijk rustig gelegen met aan de achterzijde zicht op groen. Naast de woning biedt de eigenaar ook een garagebox te koop aan, welke in het hofje direct voor de woning ligt.

De indeling is als volgt:

Via de hal met toilet en meterkast komt u in de doorzonwoonkamer. Deze kamer is licht en biedt aan zowel de voor- als achterzijde een leuke uitzicht. Aan de achterzijde is de open keuken, welke is voorzien van een nette, lichte keukeninrichting met inbouwapparatuur en een close-in-boiler.

In de achtertuin kunt u genieten van de vogels, rust en vrijheid. Hier is tevens de stenen berging.

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers en een keurige badkamer met moderne afwerking, wastafelmeubel, douche en vloerverwarming.

Ideaal is de nokverhoging op de 2e verdieping waardoor er nu een royale slaapkamer aanwezig is. Aan weerszijden is er een dakkapel. Ook is er op deze verdieping de opstelplaats van de c.v. combi-ketel.

Bijzonderheden:

• Bouwjaar 1961;
• 128 m² eigen grond;
• Intergas HR c.v. combi-ketel, bouwjaar 2013;
• Hardhouten ramen en kozijnen met dubbele beglazing;
• De dakgoten en regenpijpen zijn recent vernieuwd;
• Gestucte wandafwerking op de begane grond en eerste verdieping;
• Vernieuwde groepenkast;
• Elektrische (vernieuwde) deur in garage met afstandsbediening.


Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Tussenwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 99 m2
Bouwjaar 1961
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 209.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht