Bryhoekstraat 38

3223 BE HELLEVOETSLUIS € 209.000,-
Woonopp. 117 m2
Perceelopp. 146 m2
1 badkamer
0 toiletten
5 kamers waarvan
4 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1969
Omschrijving In het gezellige dorp Nieuwenhoorn is deze goed onderhouden tussenwoning gelegen. Het Ravense Bos bevindt zich op loopafstand net als de basisschool en de bushalte. De woning heeft een ruime achtertuin welke is gesitueerd op het zuid-westen en is voorzien van kunststof ramen en kozijnen.

De indeling is als volgt:

In de hal treft u de meterkast, trapkast en het toilet. Wanneer u in de woonkamer komt ervaart u veel lichtinval, het is dan ook een doorzonwoonkamer. Deze is net al de rest van de begane grond met laminaat afgewerkt. De keuken, welke zich aan de achterzijde van de woning bevindt, is bereikbaar via een toog en voorzien van inbouwapparatuur als afzuigkap, keramische kookplaat, vaatwasser en een combi-oven.

De achtertuin is grotendeels bestraat en daardoor onderhoudsvriendelijk met achter in de tuin een stenen berging en een achterom.

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers, waar 1 van de slaapkamers momenteel in gebruik is als garderobekamer en toegankelijk is via de hoofdslaapkamer. De badkamer is klein van formaat en ingericht met een douchecabine en wastafel.

Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar met op de overloop de opstelplaats van de c.v. combi-ketel. Ook is er een 4e slaapkamer welke vergroot is door middel van een dakkapel.

Bijzonderheden:

• Laminaatvloer afwerking op de begane grond en 1e verdieping;
• Bouwjaar 1969;
• 146 m² eigen grond;
• De gehele woning is voorzien van dubbele beglazing;
• AWB HR c.v. combi-ketel, bouwjaar 2002.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Tussenwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 117 m2
Bouwjaar 1969
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 209.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht