Buitendijkweide 31

3223 NJ HELLEVOETSLUIS € 430.000,-
Woonopp. 137 m2
Perceelopp. 131 m2
1 badkamer
0 toiletten
5 kamers waarvan
4 slaapkamer(s)
Gebouwd in
2007
Omschrijving In de wijk de “Ravense Hoek” is deze ruime en netjes afgewerkte ééngezinswoning gelegen. Wat direct opvalt is dat deze woning een mooie kopgevel heeft en daardoor extra ruimte biedt op vooral de 2e verdieping. Het bouwjaar is 2007 waardoor de woning volledig is geïsoleerd. De woning is aan de rand van de wijk gelegen met op loopafstand het Ravense bos en park en diverse speelpleintjes.

De indeling is als volgt:
In de hal is er een geheel betegelde toiletruimte. De woonkamer is aan de achterzijde gelegen met zicht op de tuin. Aan de voorzijde is er een open keuken met L-vormige opstelling en inbouwapparatuur als een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en heteluchtoven.

De achtertuin is op het zuid-westen gesitueerd en is keurig aangelegd met bestrating en houten vlonders. Achter in de tuin is er een stenen berging.

De 1e verdieping heeft 3 slaapkamers en een badkamer. In de badkamer, welke geheel betegeld is, is er een dubbele wastafel met meubel en een douchecabine. Het 2e toilet is in een separate ruimte.

Al eerder werd vermeldt dat de 2e verdieping extra ruim is. Deze verdieping is nu in gebruik als open zolder, maar is makkelijk te verdelen in twee goede slaapkamers. Naast de opstelplaats van het witgoed en de c.v. combi-ketel is er meer dan voldoende bergruimte achter de knieschotten.
?
Bijzonderheden:
• Lamel parketvloer op de begane grond;
• Trapkast in woonkamer;
• Intergas HR c.v. combi-ketel, bouwjaar 2007;
• Spachtelputzwanden op de begane grond;
• Airco en rolluiken in de ouderslaapkamer;
• 9 zonnepanelen (deze worden geleased voor € 51,-- per maand);
• Energielabel A;
• Bouwjaar 2007.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Tussenwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 137 m2
Bouwjaar 2007
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 430.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht