Clausstraat 89

3223 XZ HELLEVOETSLUIS € 475.000,-
Woonopp. 168 m2
Perceelopp. 206 m2
1 badkamer
0 toiletten
5 kamers waarvan
4 slaapkamer(s)
Gebouwd in
2007
Omschrijving Deze half-vrijstaande woning ligt enigszins verstopt in de kindvriendelijke en gemoedelijke woonwijk “Ossenhoek” achter de gezellige Rijksstraatweg. Naast de woning is er water en geen bebouwing waar u via het franse balkon in de zijgevel zicht op heeft. Opvallend is dat de woning, mede vanwege de extra raampartij in de zijgevel, zeer licht is. Ook voldoet de woning aan alle wensen van luxe en comfortabel wonen.

De indeling is als volgt:

In de hal zijn er de meterkast en de geheel betegelde toiletruimte, welke is voorzien van een ‘zwevend’ toilet. Aan de voorzijde van de woning is er een open keuken met L-vormige opstelling, een granietenblad, Amerikaanse ijskast, Quooker en inbouwapparatuur als vaatwasser, combi-oven, vaatwasser, kookplaat en afzuigkap. De woonkamer is ruim en voorzien van veel raampartijen en openslaande deuren naar de brede achtertuin en een fraaie gashaard.

De garage is aangebouwd en voorzien van elektra, water, een aanrecht met kastjes en de opstelplaats van het witgoed.

Op de 1e verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers (voorheen 3) waarvan 1 slaapkamer is voorzien van een degelijke kastenwand. In de badkamer, welke geheel betegeld is, zijn een ligbad, douchecabine en een dubbele wastafel. Het toilet bevindt zich in een separate ruimte en heeft overeenkomstige betegeling als de badkamer

Aangenaam verrast zult u zijn wanneer u op de 2e verdieping komt. Zowel de ruimte van deze verdieping en de nok zorgen voor een optimaal ruimtelijk effect. Momenteel is hier een grote slaapkamer, maar het zou ook goed mogelijk zijn om hier 2 slaapkamers te realiseren. Op de overloop is de stookruimte.

Kortom: een riante woning met veel ruimte op een leuk plekje!

?Bijzonderheden:

• Bouwjaar 2007
• Volledig geïsoleerd;
• 206 m² eigen grond;
• De begane grond is voorzien van een plavuizenvloer met vloerverwarming;
• Laminaatvloer op de 1e en 2e verdieping;
• Spachtelputzwanden;
• Alarminstallatie.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.


NEN 2580 meetrapport:
Van deze woning is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Halfvrijstaande woning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 168 m2
Bouwjaar 2007
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 475.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht