Cornelis van Kleiburgstraat 2C

3222 CD HELLEVOETSLUIS € 399.000,-
Woonopp. 135 m2
Perceelopp. 398 m2
2 badkamers
1 toilet
3 kamers waarvan
2 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1995
Omschrijving Bent u op zoek naar een woning waar u beneden kunt wonen en slapen maar nog niet toe aan een appartement? Of wilt u gewoon heerlijk in een ruime tuin kunnen vertoeven? Dan is deze royale patiobungalow op maar liefst 398 m² eigen grond voor u gemaakt! De onderhoudsstaat van de woning is goed te noemen. Ideaal is tevens de berging/garage in de achtertuin.

De indeling is als volgt:

Via de hal heeft u toegang tot de 2 slaapkamers welke op de begane grond zijn gelegen. Ook bevindt zich hier een badkamer met whirlpool en wastafel. Aan de achterzijde zijn de open keuken en de woonkamer. De keuken is in U-vormige opstelling, heeft een marmeren blad en is voorzien van inbouwapparatuur als afzuigkap, inductie-kookplaat, magnetron en koel-/vriescombinatie, wasmachine en vaatwasmachine. Vanuit de woonkamer heeft u zicht op de patio en de op het westen gelegen tuin.

Op de 1e verdieping zijn er nog 2 slaapkamers waarbij 1 slaapkamer een Frans balkon heeft. De 2e badkamer is geheel betegeld en heeft een 2e toilet, douche en wastafel. Ook de stookruimte bevindt zich op deze verdieping.
?
Bijzonderheden:

• Levensloopbestendig maar ook vanwege de ruimte geschikt voor gezinnen;
• Bouwjaar 1995;
• Volledig geïsoleerd;
• Atag HR c.v. combi-ketel, bouwjaar 2011;
• Plavuizenvloer met vloerverwarming in de woonkamer;
• Op loopafstand van winkels, scholen en bushalte.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Halfvrijstaande woning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 135 m2
Bouwjaar 1995
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 399.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht