Cricketpad 27

3223 EA HELLEVOETSLUIS € 325.000,-
Woonopp. 131 m2
Perceelopp. 147 m2
1 badkamer
1 toilet
4 kamers waarvan
3 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1974
Omschrijving In een rustige en kindvriendelijke autovrije straat van de geliefde sportbuurt is deze royale tussenwoning gelegen. Op korte afstand bevinden zich veel voorzieningen zoals het winkelcentrum, basisscholen, het medisch centrum, zwembad en sportgelegenheden. De woning is op de begane grond gemoderniseerd en aan de achterzijde zijn er kunststof ramen en kozijnen.

De indeling is als volgt:

Via de hal, alwaar tevens de geheel betegelde toiletruimte en de vernieuwde groepenkast is, bereikt u de mooie grote woonkeuken. Deze is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en modern ingericht met inbouwapparatuur als een vaatwasser, kookplaat met daarboven een fraaie afzuigkap, koelkast, vriezer, stoom- en combi-oven. De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde waardoor u direct zicht heeft op de achtertuin.

De achtertuin is op het westen gelegen en is onderhoudsvriendelijk aangelegd met voornamelijk bestrating en schuttingen aan weerszijden. Achter in de tuin is er een open schuur met overkapping.

Op de eerste verdieping bevinden zich momenteel 2 slaapkamers, voorheen waren dit 3 slaapkamers. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een zwevend toilet, ligbad, douchecabine en wastafelmeubel.

Verrast zult u zijn wanneer u via de vaste trap de 2e verdieping bereikt en de ruimte ziet. Op de overloop is er bergruimte, de opstelplaats van het witgoed en de c.v. combi-ketel. Ook is hier een royale slaapkamer met dakkapel.
?
Bijzonderheden:

• Bouwjaar 1974;
• 147 m² eigen grond;
• De keuken (Tieleman) is in 2015 geplaatst;
• Gestucte wanden en plafond op de begane grond;
• Pelletkachel (deze is verbonden met de vloerverwarming);
• PVC vloerafwerking op de begane grond en op de eerste en tweede verdieping;
• Deels met Keralith rabatdelen;
• De mechanische ventilatie is in 2015 vernieuwd;
• Electra begane grond is vernieuwd in 2015.


Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Tussenwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 131 m2
Bouwjaar 1974
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 325.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht