Dag Hammarskjoldlaan 175

3223 HG HELLEVOETSLUIS € 400.000,-
Woonopp. 126 m2
Perceelopp. 0 m2
1 badkamer
1 toilet
4 kamers waarvan
3 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1996
Omschrijving In woonwijk “Den Bonsen Hoek” is deze fraaie 2/1 kapwoning met grote garage gelegen op een perceel van maar liefst 354 m² eigen grond. Op loopafstand bevinden zich een basisschool, bushalte en het buurtwinkelcentrum. De woning is altijd netjes onderhouden.

De indeling is als volgt:

Vanuit de hal kunt u de grote garage bereiken welke is voorzien van een op afstand bedienbare garagedeur. Wanneer u de deur naar de woonkamer opent zult u aangenaam verrast zijn over de ruimte en het vele lichtinval. Aan de voorzijde is het woongedeelte en aan de achterzijde is er een royale erker en de keukeninrichting. Deze keuken is voorzien van inbouwapparatuur als vaatwasser, afzuigkap, oven en koelkast.

In de netjes aangelegde achtertuin kunt u in de zomermaanden tot laat van de zon genieten.

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer. De badkamer is geheel betegeld en ingericht met een ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel.

Via een vaste trap bereikt u de 2e verdieping met hier een ruime bergzolder en de opstelplaats van de c.v. combi-ketel en het witgoed.

Bijzonderheden:

• Laminaatvloer en tegelvloer op de begane grond;
• De buitenzijde is in 2017 geschilderd;
• Volledig geïsoleerd;
• Bouwjaar 1996;
• HR c.v. combi-ketel, bouwjaar 2010.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Twee onder een kapwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 126 m2
Bouwjaar 1996
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 400.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht