Dag Hammarskjoldlaan 199

3223 HG HELLEVOETSLUIS € 485.000,-
Woonopp. 156 m2
Perceelopp. 0 m2
1 badkamer
1 toilet
6 kamers waarvan
4 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1993
Omschrijving Deze woning is bijna te mooi om waar te zijn….. Naast een vrij gelegen achtertuin, een zij-uitbouw, een perceeloppervlak van maar liefst 387 m² en een garage is de woning keurig afgewerkt en voldoet deze zeker aan de hedendaagse woonwensen van luxe en comfortabel wonen. Dankzij de zijtuin is er een mogelijkheid om 2 auto’s op eigen terrein te parkeren.

De indeling is als volgt:

In de hal bevindt zich de moderne toiletruimte, welke is voorzien van een zwevend toilet. Verrast zult u zijn wanneer u de deur naar de woonkamer opent. Dankzij de zij-uitbouw is de woonkamer zeer royaal en tevens voorzien van veel raampartijen en een gaskachel. De keuken bevindt zich aan de achterzijde en is modern uitgevoerd en voorzien van inbouwapparatuur als een combi-oven, vaatwasser, koelkast en inductie-kookplaat met centrale afzuiging.

De mooie achtertuin biedt veel privacy en uitzicht op groen, waardoor u hier heerlijk kunt vertoeven. Achterin de tuin is er een veranda en een houten berging. Ook zijn er diverse borders en sierbestrating.

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers waarbij de ouderslaapkamer een vaste kastenwand heeft. De badkamer is van een zeer royaal formaat met een dubbele wastafel met meubel, duo whirlpool, zwevend toilet en inloopdouche met rainshower. Vanuit de badkamer is er ook toegang tot het balkon.

Ook is er op de 2e verdieping een grote slaapkamer met bergruimte waardoor deze woning ook ideaal geschikt is voor (grotere) gezinnen. De opstelplaats van het witgoed en de c.v. combi-ketel is in een separate ruimte.

Bijzonderheden:

• Bouwjaar 1993;
• De garage heeft een geïsoleerde deur;
• Quooker aanwezig in de keuken;
• Remeha HR c.v. combi-ketel uit 2007;
• Deels voorzien van kunststof ramen en kozjinen met HR ++ beglazing;
• 4 zonnepanelen;
• Vloerverwarming op de begane grond en in de badkamer;
• Spiegelverwarming in de badkamer;
• Gestucte wanden en plafonds.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Halfvrijstaande woning
Soort Herenhuis
Woonoppervlakte 156 m2
Bouwjaar 1993
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 485.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht