de Eik 10

3224 TC HELLEVOETSLUIS € 259.000,-
Woonopp. 144 m2
Perceelopp. 182 m2
1 badkamer
1 toilet
4 kamers waarvan
3 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1978
Omschrijving Deze hoekwoning heeft alles wat u waarschijnlijk wenst! Een ideale ligging ten opzichte van het centrum, scholen én groen, alsmede ruimte, een fraaie aanbouw en een goede onderhoudsstaat. Ook is de keuken in 2017 vernieuwd met een luxe moderne inrichting en is de badkamer hoogwaardig afgewerkt. Direct naast de woning is er tevens voldoende parkeergelegenheid.

De indeling is als volgt:

In de hal is er een geheel betegelde toiletruimte welke is voorzien van een ‘zwevend’ toilet. Zodra u de deur opent naar de woonkamer zult u direct overtuigd zijn dat dit uw woning is……. een prachtige aanbouw over de gehele breedte, veel lichtinval, een sfeervolle open haard en directe betrokkenheid met de tuin zijn enkele kenmerken. Deze woonlaag wordt helemaal compleet gemaakt door de moderne en luxe keukeninrichting welke is voorzien van een hardstenen blad en inbouwapparatuur als heteluchtoven, vriezer, koelkast, vaatwasser, 5-pits gaskookplaat en afzuigkap.

De achtertuin is netjes aangelegd met bestrating, diverse perkjes en een stenen berging welke voorzien is van stroom en verlichting.

De 1e verdieping heeft nu 2 slaapkamers, voorheen waren dit 3 slaapkamers. De ouderslaapkamer is met recht een ‘masterbedroom’. De badkamer is met luxe materialen afgewerkt en ingericht met een wastafelmeubel, zwevend toilet en inloopdouche.

Op de 2e verdieping is er een mogelijkheid om nog 2 slaapkamers te realiseren, waardoor de woning ook ideaal geschikt is voor grotere gezinnen. Naast een grote kastenwand en bergruimte is hier tevens de opstelplaats van het witgoed en de opstelplaats van de c.v. combi-ketel.

Bijzonderheden:

• Bouwjaar 1978;
• 182 m² eigen grond;
• Remeha HR c.v. combi-ketel (lease tot maart 2020, bouwjaar 2007);
• De openhaard is een allesbrander;
• Laminaat vloerafwerking;
• Hoog afwerkingsniveau.


Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Hoekwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 144 m2
Bouwjaar 1978
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 259.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht