Debussystraat 20

3223 TE HELLEVOETSLUIS € 325.000,-
Woonopp. 95 m2
Perceelopp. 0 m2
1 badkamer
1 toilet
4 kamers waarvan
3 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1988
Omschrijving In woonwijk “Den Bonsen Hoek” is deze geschakelde woning met garage gelegen. De woning is breder dan een reguliere ééngezinswoning waardoor u aangenaam verrast zult zijn over de grote woonkamer.

De indeling is als volgt:

Vanuit de hal bereikt u de woonkamer. Deze bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Aan de voorzijde is er een open keuken welke in een U-vormige opstelling is en over veel kastruimte beschikt en inbouwapparatuur als een vriezer, koelkast, combi-heteluchtoven, afzuigkap, gaskookplaat en vaatwasser. Alvorens u via de hal naar de 1e verdieping gaat, bereikt u de toiletruimte en de inpandige garage.

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers, waarbij 1 slaapkamer is voorzien van een grote schuifkastenwand. De badkamer is ingericht met een ligbad, douche, toilet en wastafel. Ook is er een separate c.v. ruimte.

De zolder is via een vlizo trap te bereiken.

Bijzonderheden:

• Bouwjaar 1988;
• De woning is volledig geïsoleerd;
• 167 m² eigen grond;
• In 2018 is de mechanische ventilatie vernieuwd;
• Grindvloer op de begane grond;
• Schuifpui naar achtertuin;
• De garage is voorzien van een wasmachine-aansluiting en elektrische roldeur;
• Remeha HR c.v. combi-ketel, bouwjaar 2018.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Geschakelde woning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 95 m2
Bouwjaar 1988
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 325.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht