Dreef 94

3224 XB HELLEVOETSLUIS € 210.000,-
Woonopp. 94 m2
Perceelopp. 0 m2
1 badkamer
1 toilet
3 kamers waarvan
2 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1977
Omschrijving Deze 2-laagse tussenwoning met ruime achtertuin mogen wij u te koop aanbieden. De ligging van de woning is in woonwijk “De Struyten”, welke zich kenmerkt als kindvriendelijk met op korte afstand het centrum, scholen, de Zeedijk en de historische vesting. De woning is uitermate geschikt voor starters of voor degene die op zoek is naar een woning met heerlijke tuin

De indeling is als volgt:

Via de entree komt u in de hal met hierin de toiletruimte, meterkast, bergruimte en de toegang naar de verdieping en de woonkamer. De woonkamer is licht dankzij de kamerbrede raampartij. De open keuken is in U-vormige opstelling en voorzien van inbouwapparatuur als een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser, koelkast en vriezer.

De achtertuin is bestraat met achterin de tuin een stenen berging en een achterom.

Op de 1e verdieping geeft de overloop toegang tot 2 ruime slaapkamers en de badkamer, welke is ingericht met een toilet, douche en wastafel. Ook is er op deze verdieping een berging waar tevens de cv- combi-ketel hangt.

Bijzonderheden:
• Berging welke zowel van binnenuit als buiten te betreden is;
• Intergas c.v. combi-ketel;
• Bijdrage VvE € 99,56,-- per maand;
• Projectnotaris Verzijl;
• Bouwjaar 1977.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type
Soort
Woonoppervlakte 94 m2
Bouwjaar 1977
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 210.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht