Etudestraat 35A

3223 PP HELLEVOETSLUIS € 290.000,-
Woonopp. 76 m2
Perceelopp. 0 m2
1 badkamer
0 toiletten
3 kamers waarvan
2 slaapkamer(s)
Gebouwd in
2002
Omschrijving Dit 3-kamer appartement met parkeerplaats en berging in de ondergelegen garage is gelegen op de bovenste verdieping van een mooi appartementencomplex aan de rand van woonwijk “de Ravense Hoek”. Wat u direct op zult vallen als u het appartement binnenkomt is de keurige wijze van bewoning en onderhoud en het weidse uitzicht over Hellevoetsluis en de polder.

Via de centrale afgesloten hal komt u in het trappenhuis met lift van waaruit u toegang heeft tot het appartement.

In de hal van het appartement vindt u aan weerszijden de slaapkamers. De badkamer is geheel betegeld en compleet met wastafelmeubel, douchecabine en ligbad. Het toilet bevindt zich in een separate ruimte. In de inpandige berging is tevens de opstelplaats van de wasmachine, droger en c.v. combi-ketel. Aan de achterzijde van de woning is de woonkamer welke een fraai uitzicht biedt over Hellevoetsluis. Grenzend aan de woonkamer is er een open keuken met een L-vormige inrichting met inbouwapparatuur als vriezer, koelkast, vaatwasser, oven, elektrische kookplaat en afzuigkap. Het balkon is voornamelijk op het zuiden gelegen.


Bijzonderheden:
• Goed functionerende VvE met een maandelijkse bijdrage van € 133,-- per maand;
• Remeha c.v. combi-ketel uit 2015;
• Volledig geïsoleerd;
• Bushalte en Ravense Park op loopafstand;
• Balkon op het zuiden;
• Geluiddempend click-PVC vloerafwerking;
• Berging en parkeerplaats in de onderbouw;
• Bouwjaar 2002.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type
Soort
Woonoppervlakte 76 m2
Bouwjaar 2002
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 290.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht