Getijstroom 32

3224 CK HELLEVOETSLUIS € 320.000,-
Woonopp. 102 m2
Perceelopp. 0 m2
1 badkamer
0 toiletten
3 kamers waarvan
2 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1978
Omschrijving Wat een prachtig vergezicht heeft u vanuit dit hoekappartement! Wilt u heerlijk vrij weg kijken over het Haringvliet, of vindt u het gezellig om ‘leven’ om u heen te hebben? Dan bevindt dit appartement met parkeerplaats in een afgesloten garage zich op de juiste locatie. De woning is aan de binnenzijde gedateerd ingericht maar heeft een ideaal woonoppervlak.

Via de centrale, afgesloten entree kunt u met de lift naar de 1e verdieping. De woning bevindt zich op een rustige plek van het complex aan het einde van de galerij.

De indeling is als volgt:
In de hal bevinden zich de meterkast, c.v. ruimte en het toilet. De eenvoudig afgewerkt badkamer is voorzien van een wastafel, douche en wasmachine-aansluiting. Aan de voor- en achterzijde zijn er 2 ruime slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer een vaste kastenwand heeft en de andere toegang biedt tot het ruime terras. De dichte keuken met L-vormige keukeninrichting is eveneens eenvoudig en heeft een separate provisieruimte. Vanuit de woonkamer kunt u genieten van het prachtige uitzicht.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1978;
• Bijdrage VvE € 210,62 per maand;
• Gezonde VvE;
• Parkeerplaats en berging op de begane grond.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type
Soort
Woonoppervlakte 102 m2
Bouwjaar 1978
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 320.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht