Getijstroom 82

3224 CL HELLEVOETSLUIS € 335.000,-
Woonopp. 101 m2
Perceelopp. 0 m2
1 badkamer
0 toiletten
3 kamers waarvan
2 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1978
Omschrijving Wat een prachtig vergezicht heeft u vanuit dit hoekappartement! Wilt u uitkijken over het Haringvliet, of vindt u het gezellig om ‘leven’ om u heen te hebben, dan bevindt dit appartement met parkeerplaats in een afgesloten garage zich op de juiste locatie. De woning is gelegen op de 1e verdieping en heeft een royaal woonoppervlak van 100 m2.

Via de centrale, afgesloten entree kunt u via het gemeenschappelijke trappenhuis of met de lift naar de 1e verdieping. De woning bevindt zich op een rustige plek van het complex aan het einde van de galerij.

De indeling is als volgt:
Via de hal met videoverbinding, welke afgesloten is door middel van openslaande glazen deuren, stapt u binnen in de ruime woonkamer waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht. Het balkon is zowel vanuit de woonkamer als de slaapkamer bereikbaar. De open keuken is gedateerd maar wel functioneel en ingericht met apparatuur als een oven, elektrische kookplaat, koelkast, vriezer en vaatwasser.

Via de gang komt u in de eerste ruime slaapkamer welke voorzien is van enkele inbouwkasten en een aparte ruimte voor wasmachine en droger. Tevens vindt u in de gang een apart toilet en de CV-ruimte en toegang tot de tweede slaapkamer. De tweede slaapkamer heeft een inbouwkast en een open badkamer welke gedeeltelijk is gerenoveerd en is ingericht met een dubbele wastafel en een inloopdouche.

De eigen parkeerplaats in de afgesloten ruimte op de begane grond is voorzien van elektriciteit voor een scootmobiel. Op de begane grond is tevens een afsluitbare berging aanwezig.

Bijzonderheden:
• Prachtig uitzicht;
• Woonoppervlakte 100 m2 ;
• Elektrische zonneschermen voor balkon en woonkamer;
• Nabijheid van winkelcentrum Struytse Hoeck;
• Bouwjaar 1978;
• Bijdrage VvE € 210,-- per maand;
• Actieve VvE;
• Parkeerplaats en berging op de begane grond;
• Vaillant c.v.- combiketel bouwjaar 2004;
• Kunststof ramen en kozijnen bouwjaar met HR++ glas 2007;
• Vaatwasser vernieuwd in 2019.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type
Soort
Woonoppervlakte 101 m2
Bouwjaar 1978
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 335.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht