Helmstraat 57

3222 XK HELLEVOETSLUIS € 285.000,-
Woonopp. 123 m2
Perceelopp. 136 m2
1 badkamer
1 toilet
5 kamers waarvan
4 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1972
Omschrijving Dit is zo’n leuke plek om te wonen! Aan de rand van Hellevoetsluis is deze 5-kamer tussenwoning gelegen tegenover een plantsoen in een echte Hellevoetse wijk. Op korte afstand zijn verschillende voorzieningen zoals basis- en middelbare scholen, sportgelegenheden en winkels. Ook zijn recreatievoorzieningen binnen fietsbereik, denk hierbij aan de historische haven, het strandje en het mooie natuurgebied richting het Haringvliet.

De indeling is als volgt:

Via de entree komt u in de Z-vormige woonkamer welke aan zowel de voor- als achterzijde een grote raampartij heeft. De dichte keuken is aan de tuinzijde gesitueerd en is voorzien van een L-vormige opstelling met enkele inbouwapparatuur.

Tot laat in de avond kunt u heerlijk in de tuin verblijven, dit mede dankzij de ligging op het westen en de vrije ligging. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met bestrating en achterin de tuin een stenen berging.

Op de 1e verdieping komt u via de overloop in één van de 3 slaapkamers waarvan 2 kamers zijn voorzien van een vaste kastenwand. De badkamer is ingericht met een douche, wastafelmeubel en toilet.

De 2e verdieping is toegankelijk via een vaste trap met op deze verdieping een 4e slaapkamer met bergruimte. De c.v. combi-ketel en de opstelplaats van het witgoed zijn eveneens op deze verdieping.


Bijzonderheden:

• Bouwjaar 1972;
• Kunststof ramen en kozijnen met dubbele beglazing;
• 136 m² eigen grond;
• Energielabel B;
• Tegelvloer op de begane grond;
• Laminaat vloerafwerking op de 1e verdieping.


Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Tussenwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 123 m2
Bouwjaar 1972
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 285.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht