Hermelijn 1

3225 RC HELLEVOETSLUIS € 295.000,-
Woonopp. 104 m2
Perceelopp. 155 m2
1 badkamer
1 toilet
4 kamers waarvan
3 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1985
Omschrijving Op een heerlijke locatie, vlakbij het Kooistee bos en op korte afstand van het buurtwinkelcentrum, scholen en sportgelegenheden is deze hoekwoning met royale tuin gelegen. De woning heeft aan de achtergevel een tuinkamer aangebouwd en veel licht inval door de zijramen in de woonkamer.

De indeling is als volgt:

In de hal bevinden zich de meterkast en de toiletruimte met ‘zwevend’ toilet. De woonkamer is mede dankzij de tuinkamer ruim te noemen en sfeervol ingericht. De open keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft een L-vormige inrichting en is voorzien van inbouwapparatuur als vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat, afzuigkap en combi-magnetron.

In de achtertuin zijn er meerdere zit hoeken gerealiseerd en is er een stenen berging en overkapping.

Op de 1e verdieping zijn er 2 slaapkamers beiden met een kastenwand. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en toilet.

De 2e verdieping is een volwaardige verdieping met een royale slaapkamer. Op de overloop is er de opstelplaats van het witgoed en de c.v. combi-ketel.

Er is tevens een bergzolder boven de 2e verdieping.

Bijzonderheden:

• Bouwjaar 1985;
• Remeha Avanta c.v. combi-ketel, bouwjaar 2013;
• Tuinkamer aan de achtergevel welke door een schuifpui bereikbaar is;
• Houten overkapping in de achtertuin;
• 155 m² eigen grond.Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Hoekwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 104 m2
Bouwjaar 1985
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 295.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht