Hermelijn 24

3225 RC HELLEVOETSLUIS € 275.000,-
Woonopp. 107 m2
Perceelopp. 165 m2
1 badkamer
1 toilet
5 kamers waarvan
4 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1985
Omschrijving Op een heerlijke locatie, direct aan het Kooistee bos, is deze 5-kamer hoekwoning met royale tuin gelegen. De woning heeft aan de zijgevel een aanbouw en een op het zuid-westen gesitueerde vrij gelegen tuin.

De indeling is als volgt:

In de hal bevinden zich de meterkast en de toiletruimte met ‘zwevend’ toilet. De woonkamer is extra breed dankzij de aanbouw en heeft u uitzicht op het bos. De open keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft een L-vormige landhuisstijl inrichting en is voorzien van inbouwapparatuur als vaatwasser, koelkast, koffie-automaat, afzuigkap en een Boretti fornuis met 5-pits gaskookplaat en dubbele oven.

In de achtertuin is er een stenen berging.

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer met whirlpool, zwevend toilet, wastafelmeubel en vloerverwarming.

De 2e verdieping is een volwaardige verdieping met een royale slaapkamer met dakkapel en bergruimte. Op de overloop is er de opstelplaats van het witgoed en de c.v. combi-ketel.

Bijzonderheden:

• Bouwjaar 1985;
• Atag HR c.v. combi-ketel, bouwjaar 2008;
• Massief eiken vloerdelen op de begane grond en in de slaapkamer aan de voorzijde;
• Nieuwe dakbedekking op de aanbouw;
• Lamelparketvloer op de 2e verdieping;
• 165 m² eigen grond.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Hoekwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 107 m2
Bouwjaar 1985
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 275.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht