Honkbalpad 42

3223 EH HELLEVOETSLUIS € 239.000,-
Woonopp. 120 m2
Perceelopp. 0 m2
1 badkamer
1 toilet
5 kamers waarvan
4 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1974
Omschrijving In de geliefde ‘sportbuurt’ is deze ruime 5-kamer hoekwoning gelegen met een diepe achtertuin. Het perceel heeft een oppervlak van maar liefst 240 m² eigen grond. De woning is gebouwd in 1974 en is voorzien van kunststof ramen en kozijnen met dubbele beglazing. De ligging is ideaal ten opzichte van het winkelcentrum, openbaar vervoer en basisscholen.

De indeling is als volgt:

In de hal is er de toiletruimte en de meterkast. De woonkamer is Z-vormig met een open trap en veel raampartijen. De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning. In de tuin is er een stenen berging.

1e verdieping:
Via de overloop zijn de 3 ruime slaapkamers te bereiken. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, zwevend toilet en dubbele wastafelmeubel.

2e verdieping:
Op deze verdieping is er een 4e slaapkamer en de was-/stookruimte.

Bijzonderheden:
• Laminaat vloerafwerking op de begane grond;
• Dubbele beglazing;
• Intergas HR c.v. combi-ketel, bouwjaar 2006;
• Extra bergzolder.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Van deze woning is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie..
Kenmerken
Type Hoekwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 120 m2
Bouwjaar 1974
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 239.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht