Jacob Catsstraat 32

3221 TL HELLEVOETSLUIS € 225.000,-
Woonopp. 122 m2
Perceelopp. 0 m2
1 badkamer
1 toilet
5 kamers waarvan
4 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1968
Omschrijving In een rustige en gezellige straat van Hellevoetsluis-West is deze hoekwoning gelegen. De woning is gedateerd en dient gemoderniseerd te worden.

De indeling is als volgt:

In de hal is er de toiletruimte en de meterkast. De woonkamer is in een Z-vormige opstelling met een open trap. Aan de achterzijde is er een dichte keuken met tegelvloer en wasmachine-aansluiting.

De achtertuin is redelijk diep met achter in de tuin een stenen berging.

Op de 1e verdieping is er een overloop en 3 slaapkamers waarvan 2 kamers zijn voorzien van een vaste kast. Ook bevindt de badkamer zich op deze verdieping welke is ingericht met een douche, toilet en wastafel.

De 2e verdieping is via een vaste trap bereikbaar met op de overloop de opstelplaats van de c.v. combi-ketel. Ook is hier een 4e slaapkamer met bergruimte.

Bijzonderheden:

• Bouwjaar 1968;
• Close-in-boiler in keuken;
• Grotendeels dubbele beglazing;
• Intergas HR c.v. combi-ketel, bouwjaar 2012;
• Lamelparketvloer op de begane grond.
?
Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Hoekwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 122 m2
Bouwjaar 1968
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 225.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht