Julianastraat 1

3223 AC HELLEVOETSLUIS € 250.000,-
Woonopp. 96 m2
Perceelopp. 252 m2
1 badkamer
0 toiletten
4 kamers waarvan
2 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1920
Omschrijving In een van de oudere en gezelligere straten van Hellevoetsluis is deze hoekwoning met garage en afsluitbare carport gelegen op een perceel van maar liefst 252 m² eigen grond. De woning is gebouwd in 1920 en altijd netjes onderhouden. Aan de achterzijde is er op de begane grond een royale aanbouw.

De indeling is als volgt:

Aan de achterzijde van de woning is een grote eetkamer, welke is gesitueerd in de aanbouw. De keuken bevindt zich in het middengedeelte en is voorzien van inbouwapparatuur als keramische kookplaat, koelkast en elektrische oven. De lichte woonkamer is sfeervol en heeft een open haard en open trap naar de 1e verdieping. De badkamer bevindt zich tevens op de begane grond en is ingericht met een wastafelmeubel en douchecabine. Het toilet is in een separate ruimte.

In de tuin is het heerlijk vertoeven, deze is gesitueerd op het westen en heeft een gezellige veranda over de gehele breedte aan de achterzijde van de woning.

Op de 1e verdieping zijn er 2 slaapkamers waarbij de ouderslaapkamer zeer ruim is. Deze verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Via een vlizo trap is de ruime bergzolder bereikbaar.

Bijzonderheden:

• Bouwjaar 1920;
• De begane grond is gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming;
• De aanbouw is in 2005 gerealiseerd;
• Geheel voorzien van dubbele beglazing;
• Remeha HR c.v. combi-ketel (2013);
• Betonnen begane grond- en houten verdiepingsvloer;
• Laminaatvloer op de 1e verdieping;
• Airco op de 1e verdieping.
Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Hoekwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 96 m2
Bouwjaar 1920
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 250.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht