Kamperfoelie 23

3224 TL HELLEVOETSLUIS € 209.000,-
Woonopp. 101 m2
Perceelopp. 109 m2
1 badkamer
1 toilet
5 kamers waarvan
4 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1983
Omschrijving Deze woning bevindt zich in een groene omgeving, op loopafstand van het centrum en grenst aan de achterzijde aan een singel. Ook is de onderhoudsstaat als goed te omschrijven. Het perceel is 103 m² groot waarbij de achtertuin op het zuiden is gesitueerd.

De indeling is als volgt:

In de hal zijn de meterkast en het toilet alsmede de trapopgang. De woonkamer is aan de achterzijde gelegen van waaruit u uitzicht heeft op de singel en de netjes aangelegde achtertuin. De open keuken is royaal en ingericht met een ruime keukenopstelling en inbouwapparatuur als vaatwasser, afzuigkap, koelkast, vriezer, oven en gaskookplaat.

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer met wastafelmeubel, douchecabine en toilet.

De 2e verdieping is via een vaste trap te bereiken en momenteel een open ruimte met de opstelplaats van het witgoed en de wasmachine. Het is goed mogelijk om hier een extra 4e slaapkamer te realiseren.

Bijzonderheden:

• Trapkast in de woonkamer;
• Vaatwasser uit 2019;
• Airconditioning in de ouderslaapkamer (2016);
• Bouwjaar 1983;
• Groepenkast in 2019 vernieuwd;
• Begane grond voorzien van plavuizenvloer met vloerverwarming;
• Nefit HR c.v. combi-ketel, bouwjaar 2013;
• Geheel voorzien van dubbele beglazing;
• Stenen berging naast het woonblok.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Tussenwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 101 m2
Bouwjaar 1983
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 209.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht