Kerkstraat 20

3221 AG HELLEVOETSLUIS € 275.000,-
Woonopp. 133 m2
Perceelopp. 0 m2
1 badkamer
1 toilet
4 kamers waarvan
3 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1850
Omschrijving Wist u dat Hellevoetsluis een belangrijke vestingstad en de thuishaven was van de Hollandse oorlogsvloot? Begin 1600 vertrok vanaf hier het eerste schip van de VOC naar Azië. In deze vesting is de Kerkstraat de oudste straat van Hellevoetsluis en in deze straat kunnen wij u deze bijzondere woning te koop aanbieden, hoe leuk is dit! De straat is omgeven door groen, water, het strandje en diverse winkels en horecagelegenheden. Deze woning moet u eigenlijk gewoon van binnen bekijken om de sfeer en ruimte te kunnen ervaren.

De indeling is als volgt:

De royale woonkamer is aan de voorzijde gesitueerd met daar achter de grote woonkeuken. Deze keuken heeft veel kastruimte en inbouwapparatuur als 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven en vaatwasser. Ook zijn hier de opstelplaats van het witgoed en de c.v. combi-ketel. De toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een zwevend toilet.

Een niveau hoger is de badkamer gelegen en een slaapkamer. De badkamer is ingericht met een ligbad, wastafel, toilet en douche.

Een niveau lager zijn er nog 2 slaapkamers.
?
Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1850;
• Jatoba houten vloerdelen;
• Deels dubbele beglazing
• Het gebruiksoppervlak wonen is maar liefst 133 m²;
• De VvE dient nog te worden opgericht.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type
Soort
Woonoppervlakte 133 m2
Bouwjaar 1850
Aanvaarding In overleg
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 275.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht