Klaverruiter 27

3224 BH HELLEVOETSLUIS € 315.000,-
Woonopp. 173 m2
Perceelopp. 0 m2
1 badkamer
1 toilet
7 kamers waarvan
5 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1977
Omschrijving Beter kan het bijna niet! Groen aan de voorzijde, een garage en zeer veel ruimte, dat is wat deze split-level u onder andere te bieden heeft. De woning bevindt zich op loopafstand van het winkelcentrum, scholen, bushalte en het Haringvliet waardoor u nagenoeg alles in de directe omgeving heeft. Ook is de woning altijd netjes onderhouden voldoet deze aan de hedendaagse woonwensen van comfortabel wonen.

De indeling is als volgt:

Bij binnenkomst in de hal treft u aan de rechterzijde een slaapkamer, welke tevens ideaal geschikt is als werkkamer of praktijk aan huis. Ook is er hier een toiletruimte, pantry en provisieruimte. Vanuit deze ruimte is tevens de royale kelderberging toegankelijk.

Een level hoger is er een woonkamer, welke gericht is op de tuin en is voorzien van een open haard. Via een kleine trap bereikt u de royale woonkeuken, keurig ingericht met een nette keukenopstelling, inbouwapparatuur, een Boretti fornuis en is afgewerkt met een composietenblad. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning vanwaar u heerlijk weg kunt kijken op het ‘groen’.

Op de 4e woonlaag zijn er 2 slaapkamers, beiden van een ruim formaat. Weer een verdieping hoger is er nog een slaapkamer en de badkamer. In de badkamer is er een dubbele wastafel met meubel, een ligbad, een zwevend toilet en een douchecabine.

Via een trap is er een tussenlevel met hier een bergkamer en de stookruimte. Alsof het niet ruim genoeg is, is er hierna nog een verdieping welke momenteel gebruikt wordt als ouderslaapkamer.

De achtertuin is op het zuid-westen gesitueerd en netjes aangelegd met een terras, beplanting en siergrind. Hier is tevens de garage.

Bijzonderheden:

• Bouwjaar 1977;
• 142 m² eigen grond;
• Vloerverwarming in de hal en keuken;
• Terrazzo vloer op de begane grond;
• Wasmachine-aansluiting in de kelder;
• Garage met vliering;
• Grotendeels dubbele beglazing;
• Jatoba vloerdelen in de woonkamer en in één slaapkamer;
• Nefit HR c.v. combi-ketel, bouwjaar 2003.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Tussenwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 173 m2
Bouwjaar 1977
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 315.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht