Koperslager 33

3225 GC HELLEVOETSLUIS € 215.000,-
Woonopp. 91 m2
Perceelopp. 122 m2
1 badkamer
1 toilet
4 kamers waarvan
3 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1982
Omschrijving Eigenlijk hoeft u aan deze ééngezinswoning helemaal niets meer te doen! De woning is keurig onderhouden, afgewerkt en gemoderniseerd. Ook de ligging is ideaal tussen het Kooistee bos en het buurtwinkelcentrum en op loopafstand van de bushalte.

De indeling is als volgt:

Na binnenkomst komt u via de entree in de woonkamer. Deze is netjes afgewerkt met spachtelputzwanden en heeft veel lichtinval. De open keuken is modern met een L-vormige inrichting en inbouwapparatuur als vaatwasser, koelkast, combi-oven, keramische kookplaat en afzuigkap. In de hal is de toiletruimte, welke netjes is betegeld en is voorzien van een gietvloer.

De achtertuin is op het noord-westen gesitueerd. De stenen berging, welke zich achterin de tuin bevindt, heeft een vliering en een aangebouwde overkapping.

Op de 1e verdieping zijn er 2 slaapkamers waarvan 1 er bergruimte heeft en de andere kamer een vaste kastenwand. Ook de badkamer is keurig afgewerkt, geheel betegeld en voorzien van een wastafelmeubel, ligbad en zwevend toilet.

De 2e verdieping is in gebruik als royale slaapkamer met tevens stook-, was- en bergruimte.

Bijzonderheden:

• Bouwjaar 1982;
• HR c.v. combi-ketel bouwjaar 2003;
• Laminaatvloerafwerking op de 1e en 2e verdieping;
• Geheel voorzien van dubbel glas;
• 122 m² eigen grond;
• Keurig aangelegde voor- en achtertuin.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Tussenwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 91 m2
Bouwjaar 1982
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 215.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht