Larix 85

3224 ES HELLEVOETSLUIS € 235.000,-
Woonopp. 113 m2
Perceelopp. 0 m2
1 badkamer
1 toilet
5 kamers waarvan
4 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1983
Omschrijving Deze tussenwoning met aanbouw is aan de achterzijde vrij gelegen met uitzicht op groen. Naast de aanbouw aan de achterzijde is er tevens een dakkapel geplaatst op de 2e verdieping waardoor de woning geschikt is voor grotere gezinnen. In 2020 zijn er 14 zonnepanelen geplaatst waardoor er flink bespaard kan worden op energiekosten. Ideaal is dat de woning zich tevens op loopafstand van het centrum en scholen bevindt.

De indeling is als volgt:

Via de hal met meterkast en toiletruimte treedt u binnen in de woonkamer. Zoals al eerder aangegeven is deze voorzien van een royale uitbouw en een lichtkoepel met op afstand bedienbaar kantelraam. Deze ruimte bevindt zich aan de achterzijde en heeft directe betrokkenheid met de tuin, welke mede dankzij het groen achter de woning extra diep lijkt. Aan de voorzijde is de half-open keuken welke in een L-vormige opstelling is geplaatst en is voorzien van inbouwapparatuur als een inductie kookplaat, koelkast, oven, afzuigkap en vaatwasser.

De achtertuin is netjes aangelegd met kleurrijke borders en een kunstgrasgazon. In de voortuin is er een mogelijkheid om de auto op eigen terrein te parkeren.

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer met wastafelmeubel, ligbad en toilet.

De 2e verdieping is toegankelijk via een vaste trap met op de overloop de opstelplaats van het witgoed en de c.v. combi-ketel. Ook bevindt zich hier de ruime 4e slaapkamer met dakkapel.

Boven de gehele slaapkamer op zolder bevindt zich een vliering met veel bergruimte.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1983;
• 139 m² eigen grond en een woonoppervlak van 113 m²;
• 14 zonnepanelen;
• De uitbouw en dakkapel zijn in 2011 geplaatst;
• Eiken houten vloerdelen op de begane grond;
• Remeha HR c.v. combi-ketel, bouwjaar 2011;
• De keuken is in 2017 geplaatst.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Tussenwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 113 m2
Bouwjaar 1983
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 235.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht