Lijsterbes 13

3224 RD HELLEVOETSLUIS € 245.000,-
Woonopp. 119 m2
Perceelopp. 0 m2
1 badkamer
1 toilet
5 kamers waarvan
4 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1979
Omschrijving Bent u op zoek naar een ruime 5-kamer tussenwoning welke ideaal is gelegen ten opzichte van de voorzieningen, maar ook in een kindvriendelijke omgeving ligt, dan is deze woning geschikt voor u. De woning is gemoderniseerd en voldoet aan de hedendaagse woonwensen van comfortabel wonen.

De indeling is als volgt:

In de hal bevinden zich de meterkast, de toiletruimte en de trapkast. Aan de voorzijde van de woning treft u de open keuken welke een moderne inrichting heeft en is voorzien van inbouwapparatuur als een vriezer, koelkast, magnetron, oven, 6-pits gaskookplaat en afzuigkap. Vanuit de woonkamer is de tuin bereikbaar. Deze is op het westen gesitueerd waardoor u in de zomer van de laatste zonnestralen kunt genieten.

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer. De badkamer is geheel betegeld en ingericht met een ligbad, wastafelmeubel en zwevend toilet.

Ook is er op de 2e verdieping een royale slaapkamer waar tevens een garderobe- en veel bergruimte is. De was- en stookruimte zijn tevens op deze verdieping.

Bijzonderheden:

• Bouwjaar 1979;
• De keuken is in 2018 geplaatst;
• PVC vloerafwerking op de begane grond (2018);
• Achtertuin met stenen berging en pergola;
• 3 kunststof dakramen op de 2e verdieping (2017);
• Intergas HR c.v. combi-ketel, bouwjaar 2009;
• De begane grond is voorzien van hardhouten ramen en kozijnen en op de 1e verdieping zijn deze van kunststof en HR++ beglazing;
• 122 m² eigen grond;
• Grote dakkapel aan de achterzijde;
• 4 slaapkamers.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Tussenwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 119 m2
Bouwjaar 1979
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 245.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht