Loevesteinstraat 5

3223 GJ HELLEVOETSLUIS € 450.000,-
Woonopp. 139 m2
Perceelopp. 397 m2
1 badkamer
1 toilet
5 kamers waarvan
4 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1987
Omschrijving In een leuke straat van woonwijk “Den Bonsen Hoek” is deze vrijstaande woning gelegen op 397 m² eigen grond. Aan de achterzijde is de woning vrij gelegen en scholen, winkels en openbaar vervoer bevinden zich op loopafstand. Op de begane grond zijn er een slaap- en badkamer gerealiseerd. Het is ook goed mogelijk om hier weer een garage van te maken.

De indeling is als volgt:
Vanuit de hal, alwaar tevens de toiletruimte en de meterkast zijn, bereikt u de royale woonkamer. Deze is voorzien van een open haard en is in L-vormige opstelling. De open keuken bevindt zich aan de achterzijde en heeft een eiken inrichting. De badkamer is ingericht met een wastafel, douche en wasmachine-aansluiting. De slaapkamer is van een goede afmeting.

Over de gehele breedte van de achtergevel is er een aluminium serre, alwaar het al snel heerlijk vertoeven is. Vanuit deze serre is de achtertuin toegankelijk welke u veel privacy biedt.

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer met douchecabine, ligbad en wastafel. In een afgesloten ruimte is de opstelplaats van de c.v. combi-ketel.

Bijzonderheden:
• Houten berging in de achtertuin;
• Aluminium serre;
• Alarminstallatie;
• 10 zonnepanelen (uit 2016);
• Bouwjaar 1987;
• Dubbele beglazing;
• Nefit HR c.v. combi-ketel, bouwjaar 2002.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Vrijstaande woning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 139 m2
Bouwjaar 1987
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 450.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht