Maltaweide 1

3223 MJ HELLEVOETSLUIS € 279.000,-
Woonopp. 83 m2
Perceelopp. 0 m2
1 badkamer
0 toiletten
3 kamers waarvan
2 slaapkamer(s)
Gebouwd in
2005
Omschrijving Dit 3-kamer hoekappartement is gelegen op de begane grond van een mooi en verzorgd complex in woonwijk “De Ravense Hoek”. Vanaf het ruime terras, welke op het zuiden is gesitueerd, is er een vrij uitzicht op het park. Het appartement is aan de binnenzijde geheel gemoderniseerd en netjes afgewerkt met op het afgesloten parkeerterrein een eigen parkeerplaats en een separate berging.

De indeling is als volgt:

Via de hal zijn de 2 slaapkamers te bereiken, welke zich aan de voorzijde van de woning bevinden. Aan de achterzijde is er een ruime woonkamer met aangrenzende open keuken. Deze is ingericht met een L-vormige opstelling en inbouwapparatuur als koelkast, vaatwasser, combi-oven, gaskookplaat en afzuigkap. Leuk detail is de hoge bartafel welke aan de keuken grenst.

Opvallend is de grote en recent vernieuwde badkamer met een fraaie neutrale kleurstelling, inloopdouche en dubbele wastafel met meubel.

Bijzonderheden:

• Betegelde en gestucte wanden in de badkamer;
• Bouwjaar 2005;
• VvE bijdrage: € 68,31 per maand;
• Grotendeels laminaat vloerafwerking;
• Volledig geïsoleerd;
• Remeha HR c.v. combi-ketel, bouwjaar 2005;
• Externe berging.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type
Soort
Woonoppervlakte 83 m2
Bouwjaar 2005
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 279.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht