Maltaweide 221

3223 MJ HELLEVOETSLUIS € 239.500,-
Woonopp. 83 m2
Perceelopp. 0 m2
1 badkamer
0 toiletten
3 kamers waarvan
2 slaapkamer(s)
Gebouwd in
2005
Omschrijving In een geliefd appartementencomplex en in het verlengde van het Ravense Park is dit goed onderhouden 3-kamer appartement gelegen. Het appartement bevindt zich op de 2e verdieping en heeft een balkon op het westen. Op het afgesloten parkeerterrein is er een eigen parkeerplaats.

De indeling is als volgt:

Via de centrale afgesloten portiek komt u in de hal met lift van waaruit u de 2e verdieping en de galerij van het appartement bereikt.

Na binnenkomst in de hal treft u aan weerszijden een slaapkamer met aan het einde van de hal de toegang tot de ruime woonkamer. Deze is over de gehele breedte aan de achterzijde met een aangrenzend balkon. De open keuken is netjes, in een L-vormige opstelling en voorzien van inbouwapparatuur als koelkast, vriezer, vaatwasser, oven, gaskookplaat en afzuigkap. De badkamer is ruim van opzet en ingericht met een wastafel en douchecabine. Het is goed mogelijk om hier een ligbad te plaatsen. Het toilet bevindt zich in een separate ruimte. In de inpandige berging is tevens de opstelplaats van de c.v. combi-ketel en het witgoed.

De woning is grotendeels voorzien van massief eiken vloerdelen.

Bijzonderheden:

• Bouwjaar 2005;
• HR c.v. combi-ketel uit 2010 met zonneboiler;
• Bijdrage VvE €124,-- per maand;
• Volledig geïsoleerd;
• Berging op de begane grond;
• Hardhouten ramen en kozijnen met dubbele beglazing;
• Aan de voorzijde van de woning zijn er rolluiken aanwezig;
• Screens aan de achterzijde;
• Projectnotaris: Govers Spil notarissen te Rotterdam.


Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd
Kenmerken
Type
Soort
Woonoppervlakte 83 m2
Bouwjaar 2005
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 239.500,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht