Maltaweide 311

3223 MJ HELLEVOETSLUIS € 495.000,-
Woonopp. 105 m2
Perceelopp. 0 m2
1 badkamer
0 toiletten
4 kamers waarvan
3 slaapkamer(s)
Gebouwd in
2005
Omschrijving Gelegen in een geliefd appartementencomplex ligt dit fraaie en ruime 4-kamer appartement in het verlengde van het Ravense park. Het appartement is dit jaar volledig gemoderniseerd en bevindt zich op de 3e verdieping met een balkon op het zuiden. Op het afgesloten parkeerterrein zijn 2 eigen parkeerplaatsen.

De indeling is als volgt:

Via de centrale afgesloten portiek komt u in de hal met lift van waaruit u de 3e verdieping en de galerij van het appartement bereikt.
Na binnenkomst in de hal zult u meteen de goede afwerkstaat ervaren. Aan het einde van de hal krijgt u toegang tot de ruime woonkamer. De woonkamer is voorzien van een schuifpui welke toegang geeft naar het balkon. Het balkon ligt op het zuiden en is afsluitbaar waardoor u zowel in de zomer als in het voor en najaar goed buiten kunt vertoeven. De U-vormige keuken is voorzien van een koelkast, vriezer, inductie kookplaat met afzuigkap, combi- magnetron en vaatwasser.
Het appartement is voorzien van 3 slaapkamers welke via de hal bereikbaar zijn. De grote slaapkamer heeft aangrenzend een recent vernieuwde badkamer welke voorzien is van een dubbele wastafel met meubel en een inloopdouche. Het toilet bevindt zich in een separate ruimte. In de inpandige berging zijn er 2 maatwerkkasten ook is hier de opstelplaats van de c.v. combi-ketel en het witgoed.
?
Bijzonderheden:

• Bouwjaar 2005;
• Volledig gemoderniseerd in 2022;
• Remeha c.v. combi-ketel uit 2022;
• Bijdrage VvE €167,22,-- per maand;
• Volledig geïsoleerd;
• Berging op de begane grond;
• Hardhouten ramen en kozijnen met dubbele beglazing;
• Afzelea parket in dubbel visgraat patroon vloerafwerking;
• Gehele appartement is voorzien van elektrische rolluiken met horren;
• Het balkon is voorzien van een elektrisch screen;
• Camera systeem met zicht op de galerij.


Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd
Kenmerken
Type
Soort
Woonoppervlakte 105 m2
Bouwjaar 2005
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 495.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht