Mandenmaker 8

3225 GD HELLEVOETSLUIS € 300.000,-
Woonopp. 107 m2
Perceelopp. 133 m2
1 badkamer
1 toilet
5 kamers waarvan
4 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1982
Omschrijving Deze uitgebouwde, keurig onderhouden en instapklare tussenwoning is gelegen op korte afstand van het Kooisteebos, buurtwinkelcentrum, scholen en sportgelegenheden. De woning is voorzien van een houten overkapping in de achtertuin en zijn er 12 zonnepanelen aanwezig hetgeen u aanzienlijk zal besparen in uw stookkosten.

De indeling is als volgt:

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de entree van waaruit u de woonkamer bereikt. De woonkamer is voorzien van een houtkachel en een trapkast. Dankzij de aanbouw aan de achterzijde is het leefgenot aanzienlijk verbeterd. Zowel de keuken als woonkamer hebben een goede afmeting. De open keuken is ingericht met een Boretti fornuis met 6-pitsgaskookplaat en grote oven, alsmede een afzuigkap, vaatwasser, koelkast en vriezer. Via de hal, met ook hier de toiletruimte, komt u via de trap op de overloop van de 1e verdieping.

De achtertuin is netjes aangelegd met bestrating en een vlonder. Achter in de tuin staat een stenen berging met vliering en aangrenzend een houten overkapping. Achter het huis bevindt zich een rustig speelveldje.

1e verdieping:
Er zijn 3 slaapkamers waarvan 2 met vaste ingebouwde kast en een badkamer met wastafelmeubel, kast, douche en ‘hangend’ toilet.

2e verdieping:
Op deze verdieping bevindt zich een overloop met garderobekamer en een netjes afgewerkte stookruimte. Ook is er een 4e slaapkamer.

3e verdieping:
Via een vlizo trap bereikt u de bergzolder.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1982;
• 133 m² eigen grond;
• Eiken vloerdelen op de begane grond;
• De vaatwasser is in 2020 vernieuwd;
• Vaillant HR c.v. combi-ketel uit 2016;
• 12 zonnepanelen;
• Er zijn rolluiken aanwezig bij 2 slaapkamers op de 1e verdieping;
• Deels gestucte wanden.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Tussenwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 107 m2
Bouwjaar 1982
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 300.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht