Marcandostraat 64

3223 PC HELLEVOETSLUIS € 339.000,-
Woonopp. 95 m2
Perceelopp. 0 m2
1 badkamer
0 toiletten
3 kamers waarvan
2 slaapkamer(s)
Gebouwd in
2000
Omschrijving Dit 3-kamer hoekappartement met parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage heeft een ruim balkon en is gelegen in het geliefde appartementencomplex ‘Caprice’ in woonwijk De Ravense Hoek. Het complex is in 2000 gebouwd en volledig geïsoleerd.

Het appartement bevindt zich op de 3e verdieping en is via een afgesloten centrale hal met lift te bereiken. Bij binnenkomst in de woning treft u de toiletruimte en de was-/stookruimte. Zodra u de woonkamer binnenkomt ervaart u gelijk de lichtinval, dit dankzij de vele raampartijen. Ook is er een glazen pui over de gehele breedte van de woning welke toegang biedt tot het ruime balkon. De open keuken heeft een L-vormige inrichting.

Er zijn 2 slaapkamers beiden met een kastenwand. In de geheel betegelde badkamer is er een wastafel en een douchecabine.

Bijzonderheden:
• Balkon op het zuiden;
• Bouwjaar 2000;
• Bijdrage VvE € 119,-- per maand;
• Actieve VvE;
• Laminaat vloerafwerking in woonkamer en hal;
• Woonoppervlak 95 m².

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.
Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type
Soort
Woonoppervlakte 95 m2
Bouwjaar 2000
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 339.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht