Martin Luther Kinglaan 115

3223 GG HELLEVOETSLUIS € 369.500,-
Woonopp. 140 m2
Perceelopp. 217 m2
1 badkamer
1 toilet
7 kamers waarvan
6 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1989
Omschrijving Deze 2/1 kapwoning is gelegen in woonwijk “Den Bonsen Hoek” met in de directe omgeving het winkelcentrum, basisscholen en openbaar vervoer. Uniek is de ruime woonkeuken welke in de voormalige garage is gerealiseerd, waardoor u tevens een zeer riante woonkamer heeft. De achtertuin is op het westen gesitueerd waardoor u tot laat van de zon kunt genieten in de zomerse maanden.

De indeling is als volgt:

Via de hal met toiletruimte komt u in de grote woonkamer vanwaar uit u directe betrokkenheid heeft met de brede achtertuin, deze is voorzien van een sfeervolle gashaard. De woonkeuken heeft aan weerszijden veel kastruimte en inbouwapparatuur als een dubbele heteluchtoven, amerikaanse koelkast, dubbele inductie kookplaat met afzuigkap en een vaatwasser. De wasmachine en droger zijn netjes weggewerkt in de kasten.

De achtertuin is grotendeels bestraat en voorzien van een overkapping en houten berging.

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers waarvan en 1 slaapkamer in gebruik is als garderobekamer. De ouderslaapkamer is momenteel gesplitst waardoor er een extra kamer/kantoorruimte is. In de badkamer is er een dubbele wastafel, hoekbad en een douchecabine.

Via een kleine overloop zijn de 2 slaapkamers op de 2e verdieping bereikbaar. Beide kamers hebben een dakkapel, dakramen en bergruimte.

Bijzonderheden:

• Bouwjaar 1989;
• Dubbele beglazing;
• De buitenzijde is in 2019 geschilderd;
• Airconditioning in woonkamer, ouderslaapkamer en 2 kamers op de zolder;
• Alarminstallatie;
• HR c.v. combi-ketel, bouwjaar 2017;
• Kunststof Velux dakramen;
• 217 m² eigen grond.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Twee onder een kapwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 140 m2
Bouwjaar 1989
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 369.500,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht