Martin Luther Kinglaan 118

3223 GH HELLEVOETSLUIS € 319.000,-
Woonopp. 94 m2
Perceelopp. 124 m2
1 badkamer
1 toilet
4 kamers waarvan
3 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1987
Omschrijving Deze keurig onderhouden en instapklare tussenwoning is recent gemoderniseerd. Niet alleen de binnenzijde, maar ook de achtertuin is recent aangelegd met achterin de tuin een overkapping met berging. De woning is gelegen in woonwijk ‘Den Bonsen Hoek”. De locatie is ideaal, op loopafstand bevinden zich het centrum, openbaar vervoer en scholen.

De indeling is als volgt:

Via de entree komt u in de woonkamer, welke aan de voorzijde van de woning is gesitueerd. De woonkamer is voorzien van een houten vloerafwerking. De ramen zijn voorzien van nette shutters. Grenzend aan de woonkamer is de moderne open keuken met keurige inrichting en inbouwapparatuur als een combi-oven, Bora kookplaat met afzuiging, vaatwasser, Quooker en een losstaande Amerikaanse koelkast. In de overgang van de keuken naar de woonkamer bevindt zich een kleine hal met een recent vernieuwde toiletruimte.

De tuin is keurig aangelegd met strakke bestrating, houten schuttingen aan weerszijden en een houten berging met overkapping. Zowel de berging als de overkapping zijn voorzien van elektra.

De 1e verdieping heeft 3 slaapkamers en een moderne badkamer met inloopdouche, zwevend toilet en wastafel met meubel. Dankzij de dakkapel is zowel de 3e slaapkamer als de badkamer vergroot.

De 2e verdieping is een net afgewerkte ruimte waar het goed mogelijk is om nog een zolderkamer te realiseren. Hier is de opstelplaats van het witgoed en de c.v. combi-ketel. Onder de schuine kanten is er voldoende bergruimte.

Bijzonderheden:

• Bouwjaar 1987;
• 124 m² eigen grond;
• ATAG c.v. combi-ketel uit 2004;
• De shutters beneden blijven achter;
• De badkamer en het toilet zijn in 2021 vernieuwd;
• De keuken is in 2019 geplaatst;
• In 2020 is de tuin met overkapping aangelegd;
• De buitenzijde is in 2020 geschilderd;
• De eerste verdieping is voorzien van een kunststof dakkapel met rolluiken;
• De zolder is voorzien van 2 kunststof dakramen;
• Siemens inbouwapparatuur;
• Graag verwijzen wij u ook door naar de lijst van zaken, veel spullen zullen ter overname aangeboden worden.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Tussenwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 94 m2
Bouwjaar 1987
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs € 319.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht