Martin Luther Kinglaan 202

3223 RE HELLEVOETSLUIS € 369.000,-
Woonopp. 121 m2
Perceelopp. 0 m2
1 badkamer
1 toilet
4 kamers waarvan
3 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1992
Omschrijving In woonwijk ‘Den Bonsen Hoek’ is deze 2/1 kapwoning met garage gelegen. De woning heeft een fraaie uitstraling en heeft een ruime en voornamelijk vrij gelegen achtertuin. Het totale perceel is maar liefst 250 m² groot.

De indeling is als volgt:

In de hal is er een meterkast en de toiletruimte. Vanuit deze hal komt u in de lichte L-vormige woonkamer met aan de voorzijde een kleine ‘erker’. Aan de achterzijde is er een open keuken met een nette keukeninrichting en inbouwapparatuur als vaatwasser, koelkast, combi-magnetron, keramische kookplaat en afzuigkap.

Vanaf bouw is er een bijkeuken gerealiseerd waardoor u inpandig de aangebouwde stenen garage kunt bereiken.

Op de 1e verdieping zijn er momenteel 2 slaapkamers. Vanuit de bouw was het mogelijk om hier 3 slaapkamers te realiseren, waardoor de ouderslaapkamer zeer riant is. Hier kan heel eenvoudig een splitsing gemaakt worden met een werk- of garderobekamer. De badkamer is netjes, doch eenvoudig en voorzien van een toilet, douchecabine, wastafel en ligbad.

De 2e verdieping is toegankelijk via een vaste trap met op de overloop de opstelplaats van het witgoed en de c.v. combi-ketel. Ook treft u hier nog een slaapkamer.

Bijzonderheden:

• Bouwjaar 1992;
• Achtertuin voornamelijk op het zuiden gesitueerd;
• Marmeren vloer met vloerverwarming op de begane grond;
• 9 zonnepanelen (2015);
• De buitenzijde is in 2016 en 2017 geschilderd;
• Vaillant HR c.v. combi-ketel, bouwjaar 2010;
• De gevels zijn gezandstraald en geïmpregneerd omstreeks 2012.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Twee onder een kapwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 121 m2
Bouwjaar 1992
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 369.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht