Meeuwenlaan 10

3222 BG HELLEVOETSLUIS € 225.000,-
Woonopp. 105 m2
Perceelopp. 227 m2
1 badkamer
1 toilet
5 kamers waarvan
4 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1965
Omschrijving Deze hoekwoning met carport en royale tuin is gelegen in Hellevoetsluis en bevindt zich in de directe omgeving van scholen, winkels, vesting en strand. De woning is netjes onderhouden en ligt op een perceel van 227 m² eigen grond.

De indeling is als volgt:

Via de hal komt u in de doorzonwoonkamer met aan de achterzijde de open keuken. In de hal is er de toiletruimte de trapkast, maar daarin de opstelplaats van de wasmachine.

De achtertuin is netjes aangelegd en is gesitueerd op het zuiden. Gelet op het formaat van de tuin, is het goed mogelijk om een garage te plaatsen. Dit dient uiteraard wel conform de regels en met toestemming van de gemeente te geschieden.

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers en een gehele betegelde badkamer met zwevend toilet, douchecabine en wastafelmeubel.

Via een vaste trap is de 2e verdieping te bereiken met op de overloop een vaste kast en de stookruimte. Ook is hier nog een extra, 4e slaapkamer welke is voorzien van bergruimte.

Bijzonderheden:

• Vaillant HR c.v. combi-ketel, bouwjaar 2001;
• Laminaat vloerafwerking in keuken;
• Eiken vloerdelen als vloerafwerking in de woonkamer;
• Bouwjaar 1965;
• Houten en stenen berging;
• Dakisolatie, gevelisolatie en vloerisolatie;
• Merbau hardhouten ramen en kozijnen met dubbele beglazing en HR++ op de 1e verdieping;
• Carport naast de woning.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Hoekwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 105 m2
Bouwjaar 1965
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 225.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht