Molenstraat 32

3221 AH HELLEVOETSLUIS € 375.000,-
Woonopp. 116 m2
Perceelopp. 70 m2
1 badkamer
1 toilet
4 kamers waarvan
3 slaapkamer(s)
Gebouwd in
2005
Omschrijving Te midden van de historische vesting en daardoor op een prachtige en toch bijzondere locatie is deze tussenwoning gelegen tegenover Fort Haerlem. De vesting van Hellevoetsluis is omgeven door de oude wallen met bunkers, de historische molen, het kleine strandje en diverse horecagelegenheden, kortom de ideale locatie! Voor de woning is er voldoende parkeergelegenheid.

De indeling is als volgt:

In de hal bevinden zich de meterkast, de geheel betegelde toiletruimte en de trap naar de 1e verdieping. De woonkamer is aan de achterzijde gelegen van waaruit u toegang heeft tot het terras. Aan de voorzijde is de keuken welke is voorzien van een degelijke keukeninrichting in lichte kleurstelling met inbouwapparatuur als koelkast, 5-pits gaskookplaat, vaatwasser, afzuigkap en combi-oven.

Via de overloop van de 1e verdieping komt u in één van de 2 royale slaapkamers waar er bij 1 slaapkamer een grote kastenwand is. De badkamer is geheel betegeld en ingericht met een douchecabine, zwevend toilet en wastafelmeubel.

Op de 2e verdieping is er nog een 3e ruime slaapkamer met aan de voorzijde een groot dakterras vanaf waar u na een lange dag van de laatste zonnestralen kunt genieten. In een separate ruimte is de opstelplaats van de c.v. combi-ketel en het witgoed.

Bijzonderheden:

• Bouwjaar 2005;
• Volledig geïsoleerd;
• De binnenzijde is in 2022 geschilderd;
• Lamel parketvloer en plavuizenvloer op de begane grond;
• Alarminstallatie aanwezig;
• Intergas HR c.v. combi-ketel uit 2020;
• Warmte-terugwin-installatie;
• Deels voorzien van spachtelputzwanden;
• Laminaat vloerafwerking op de verdieping;
• Beschermd stadgezicht.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Tussenwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 116 m2
Bouwjaar 2005
Aanvaarding In overleg
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 375.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht