Moriaanseweg Oost 120

3223 AK HELLEVOETSLUIS € 398.000,-
Woonopp. 140 m2
Perceelopp. 281 m2
1 badkamer
1 toilet
3 kamers waarvan
2 slaapkamer(s)
Gebouwd in
2002
Omschrijving In één van de oudste straten van Hellevoetsluis wonen en toch in een moderne en jonge woning? Dan is dit zeker uw plekje! Deze half-vrijstaande woning met garage is gebouwd in 2002 en volledig geïsoleerd. Ook is het mogelijk om aan de voorzijde 2 auto’s op eigen terrein te parkeren. Voorzieningen als winkels en scholen bevinden zich in de directe omgeving.

De indeling is als volgt:

In de hal zijn de meterkast en de toiletruimte, deze is voorzien van een ‘zwevend’ toilet. Ook is de garage vanuit de hal bereikbaar. De garage heeft een elektrische deur en hier is er tevens een mogelijkheid om de wasmachine te plaatsen. Aan de achterzijde is er een brede L-vormige woonkamer vanwaar uit de tuin bereikbaar is. De open keuken is in een kersen uitvoeren met een granietenblad en inbouwapparatuur als gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven en vaatwasser.

In de achtertuin, welke voornamelijk op het zuiden is gesitueerd, is er recent een ruime houten berging geplaatst.

Op de 1e verdieping zijn er 3 kamers, waarvan er 2 als slaapkamers in gebruik zijn. Deze kamers bevinden zich aan de voor- en achterzijde. In het tussengedeelte is er een kamer waar de vaste trap naar de zolder is gerealiseerd. In de badkamer, welke geheel betegeld is, is er een ligbad met douche, wastafel en een 2e toilet.

Er kan op de 2e verdieping eenvoudig een extra slaapkamer gerealiseerd worden. Momenteel is deze in gebruik als werkkamer.

Bijzonderheden:

• 281 m² eigen grond;
• Siergrindvloer op de begane grond;
• Intergas HR c.v. combi-ketel;
• Bouwjaar 2002.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Halfvrijstaande woning
Soort Herenhuis
Woonoppervlakte 140 m2
Bouwjaar 2002
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 398.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht