Mossel 36

3225 BH HELLEVOETSLUIS € 210.000,-
Woonopp. 103 m2
Perceelopp. 0 m2
1 badkamer
1 toilet
4 kamers waarvan
3 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1980
Omschrijving Aan de rand van de woonwijk, grenzend aan het Kooistee bos is deze in leuk ingerichte tussenwoning gelegen. De woning heeft een dakkapel op de 2e verdieping en een rustige ligging, wat de woning des te meer ideaal geschikt maakt voor gezinnen.

De indeling is als volgt:

Via de entree komt u in de woonkamer welke aan de voorzijde is gesitueerd. Door middel van een wand is deze ruimte gescheiden van de half-open keuken. In deze keuken is er een grote schuifpui geplaatst wat voor extra daglichttoetreding en meer optische ruimte zorgt. De L-vormige keuken is ingericht met inbouwapparatuur als een koelkast, comib-oven, 5-pits gaskookplaat en vaatwasser. De toiletruimte bevindt zich in de hal.

De achtertuin biedt een gezellige sfeer, dit mede dankzij de overkapping en leuke hoekjes. De ligging is dusdanig dat u tot laat in de avond in de zomermaanden de zon heeft.

Op de 1e verdieping zijn er momenteel 2 slaapkamers, dit waren er voorheen 3. De badkamer is niet heel luxe en voorzien van een wastafelmeubel, bad en toilet.

De 2e verdieping is toegankelijk via een vaste trap met op de overloop de opstelplaats van het witgoed en de c.v. combi-ketel. Ook bevindt zich hier de 4e slaapkamer. Dankzij de dakkapel over vrijwel de gehele breedte van de achterzijde is het zelfs mogelijk om hier een extra slaapkamer te realiseren.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1980;
• 134 m² eigen grond;
• Kunststof schuifpui met HR++ beglazing;
• Remeha HR c.v. combi-ketel, bouwjaar 2009;
• Stenen berging in de achtertuin.


Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Tussenwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 103 m2
Bouwjaar 1980
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 210.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht