Noordhoren 18

3225 BK HELLEVOETSLUIS € 289.500,-
Woonopp. 114 m2
Perceelopp. 139 m2
1 badkamer
1 toilet
4 kamers waarvan
3 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1981
Omschrijving Verrassend ruim is deze tussenwoning welke is gelegen in een rustige straat van woonwijk “De Kooistee”. Op korte afstand van de woning bevinden zich sportgelegenheden, de Zeedijk met het Haringvliet en het Kooisteebos. Voor de dagelijkse boodschappen is het buurtwinkelcentrum eveneens in de directe omgeving net als het centrum.

De indeling is als volgt:

In de hal bevinden zich de meterkast, de toiletruimte en de trap naar de 1e verdieping. De woonkamer is aan de achterzijde gelegen van waaruit u directe betrokkenheid heeft met de achtertuin. De open keuken is voorzien van inbouwapparatuur als een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en combi-oven.

De achtertuin is netjes en onderhoudsvriendelijk aangelegd met achter in de tuin een stenen berging en een overkapping.

Via de overloop van de 1e verdieping komt u in één van de 2 royale slaapkamers. De geheel betegelde badkamer is ingericht met een ligbad, zwevend toilet, douche en wastafel. In een separate ruimte is de opstelplaats van het witgoed.

Dankzij de opbouw is er een volwaardige 2e verdieping met een mogelijkheid om hier 2 slaapkamers te realiseren. Er is reeds één slaapkamer aanwezig met daarboven een vide en bergruimte. De c.v. opstelling is in een afgesloten c.v. kast.

Bijzonderheden:

• Bouwjaar 1981;
• Kunststof ramen en kozijnen met HR++ beglazing aan de achterzijde (2010)
• Remeha HR c.v. combi-ketel uit 2010;
• Laminaat vloerafwerking op de begane grond en 1e verdieping;
• Bergzolder op de 2e verdieping.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Tussenwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 114 m2
Bouwjaar 1981
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 289.500,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht