Olympus 13

3225 TS HELLEVOETSLUIS € 200.000,-
Woonopp. 109 m2
Perceelopp. 0 m2
1 badkamer
1 toilet
4 kamers waarvan
3 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1983
Omschrijving Deze tussenwoning is in een autovrije straat gelegen van de wijk “De Kooistee” met op loopafstand winkels en scholen. Het totale perceel is 130 m² groot waarbij de achtertuin is gesitueerd op het zuiden. De berging bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Het bouwjaar is 1983.

De indeling is als volgt:

U kunt de woning zowel via de berging als via de hal betreden. In de hal zijn het toilet en de meterkast. De ruime woonkamer is aan de achterzijde gesitueerd en heeft een plavuizenvloer en een elektrische sierhaard. De open keuken is voorzien van inbouwapparatuur als een vaatwasser, koelkast en inductie- kookplaat.

Op de eerste verdieping vindt u een ruime slaapkamer met openslaande deuren, een tweede slaapkamer en de badkamer. De badkamer is ingericht met een douche, toilet en wastafelmeubel.

De ruime zolder is nu een open ruimte welke zeer zeker de mogelijkheid biedt om een extra slaapkamer te realiseren. Ook is er op deze verdieping de opstelplaats van de c.v. combi-ketel welke geleased wordt.

De woning verkeert in een matige tot redelijke onderhoudsstaat.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Tussenwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 109 m2
Bouwjaar 1983
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 200.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht