Oostkade 42B

3221 AK HELLEVOETSLUIS € 350.000,-
Woonopp. 130 m2
Perceelopp. 0 m2
1 badkamer
1 toilet
2 kamers waarvan
1 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1910
Omschrijving Aan de haven van de vesting van Hellevoetsluis is deze royale bovenwoning met een woonoppervlak van maar liefst 130 m² gelegen. Vanuit de woonkamer heeft u direct zicht op de haven en op het dakterras kunt u vrij weg kijken over het Haringvliet. In 2010 is de woning gemoderniseerd en aan de binnenzijde grotendeels gerenoveerd.

De indeling is als volgt:

Via de afgesloten entree komt u op de 2e verdieping alwaar u via de overloop de grote woonkamer bereikt. Mooi detail zijn de fraaie deuren waarmee de woonkamer en overloop gescheiden zijn. Aan de voorzijde is er een erker met vestibule en er is tevens een open haard aanwezig. Aan de achterzijde is er een afsluitbaar balkon waar het al snel heerlijk vertoeven is. De open keuken heeft aan weerszijden een moderne inrichting met veel bergruimte welke is afgewerkt met een composieten blad en inbouwapparatuur als afzuigkap, vaatwasser, Amerikaanse koelkast en vriezer en een Boretti fornuis met dubbele oven, 6-pits gaskookplaat en grillplaat.

De 3e verdieping heeft momenteel een grote slaapkamer, maar het is goed mogelijk om hier 2 of 3 slaapkamers te realiseren. Ook is hier de royale badkamer welke is voorzien van een ligbad, douche met rainshower, toilet en wastafel.

De kers op de taart is toch wel het gezellige dakterras. Hier kunt u heerlijk wegkijken en volop van de zon en privacy genieten.

Bijzonderheden:

• Vaillant c.v. combi-ketel, bouwjaar 2011;
• Spouwmuren;
• Nieuwe dakgoten;
• Dakisolatie;
• Dakbedekking vernieuwd in 2008;
• Vloerisolatie op de 3e verdieping;
• Gestucte wanden en plafond;
• Bedrading en leidingwerk vernieuwd in 2010;
• Bijdrage VvE € 145,-- per maand;
• Op zowel de woon- als slaapverdieping is er airconditioning aanwezig.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type
Soort
Woonoppervlakte 130 m2
Bouwjaar 1910
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 350.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht