Oostkade 44

3221 AK HELLEVOETSLUIS € 375.000,-
Woonopp. 96 m2
Perceelopp. 0 m2
1 badkamer
0 toiletten
4 kamers waarvan
3 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1955
Omschrijving Wonen in de vesting van Hellevoetsluis blijft toch uniek….Op deze prachtige locatie bieden wij deze mooie gerenoveerde woning met karakteristieke uitstraling te koop aan. Aan de voorzijde grenst de woning direct aan de haven en aan de achterzijde kijkt u weg over de fraaie diepe achtertuin en veel groen. Naast een fantastische woonlocatie is de woning uitermate geschikt voor kantoor aan huis.

De indeling is als volgt:

Via de hal met meterkast bereikt u de royale berging/bijkeuken met daarachter een royale tuinkamer, welke tevens als slaapkamer ideaal geschikt is. Indien u hier een werkruimte aan huis wenst, is deze woonlaag eenvoudig te veranderen. In een separate ruimte is de opstelling van de c.v. combi-ketel en de wasruimte met het witgoed.

Op de 1e verdieping is er een open keuken met moderne inrichting voorzien van een granieten blad en inbouwapparatuur als afzuigkap, inductie-kookplaat, vaatwasser, koelkast, magnetron en oven. Aan de voorzijde is de sfeervolle woonkamer met houtkachel vanwaar u een fantastisch uitzicht heeft over de haven. De toiletruimte bevindt zich op de overloop.

Via de overloop van de 2e verdieping bereikt u de badkamer, ingericht met wastafelmeubel en douchecabine. Aan weerszijden is er een slaapkamer waarbij beide slaapkamers een vaste kast hebben en 1 slaapkamer een wastafel.

Bijzonderheden:

• Eventuele aanbouw is mogelijk, er is reeds een fundering aanwezig;
• Spachtelputzwanden;
• Bouwjaar 1955;
• Nefit HR c.v. combi-ketel, bouwjaar 2006;
• Grotendeels voorzien van dubbel glas;
• 201 m² eigen grond;
• Beschermd stads- dorpsgezicht;
• Betonvloer onder het terras;
• Geheel voorzien van hardhouten ramen en kozijnen;
• Elektra en leidingwerk zijn vervangen tijdens de renovatie tussen 2006 en 2008;
• Laminaat vloerafwerking op de 1e en 2e verdieping en deels op de begane grond.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Tussenwoning
Soort Herenhuis
Woonoppervlakte 96 m2
Bouwjaar 1955
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 375.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht